Bryggeriet
Vi holder åbent for ølsalg hver fredag fra kl. 17-19 på Det Våde Får, Græstedvej 28, 3200 Helsinge. Du kan bestille til afhentning fredag ved at sende en mail, så er det pakket og klart til dig.
Vi er rigtig glade for dit spørgsmål. Hvis du vil have svar, må du finde ud af at møde Fåret og få historien direkte fra bryggeren.
Ja. Vi benytter ingen animalske produkter i vores øl. Der hvor der typisk er et “vegansk problem” ved fremstilling af øl, er ved klaringen, hvor nogen bryggerier benytter et produkt, der er udvundet fra fiskeblærer. Det gør vi ikke, vi benytter et klaringsprodukt baseret på tang.
Vi prioriterer at brygge vores øl af lokale råvarer – helst vores egne, men ellers produkter som har “rejst” kortest muligt. Vores korn er økologisk, vores humleplanter også, men vores honningproduktion kan ikke blive økologisk (pga. afstandskrav til konventionelle nabomarker), og fx hyben sanker vi på Tisvildeleje strand. Hvis vi skal have godkendt bryggeriet til økologisk produktion, vil vi i praksis være nødt til at købe udenlandsk honning, og det bliver også umuligt at sanke spændende urter på naturarealer.
Ja. Vi har åbent hver fredag fra kl. 17 – 19. Der kan du komme og købe øl, most osv. Du kan også være heldig at få en lille smagsprøve fra hanen.
Nej, det er der desværre ikke. Den shop vi brugte har pakket sammen, grundet regler omkring salg af alkohol til mimdreårige. Vi sender ikke selv, da det er for dyrt mht. emballage osv.
Lammekød
Du tilmelder dig nyhedsbrevet. Så får du 5 – 10 gange om året en mail med besked om at vi slagter og at der er åbent for bestilling.
Link til tilmelding af nyhedsbrev finder du nederst på siden
Nej. Vi sælger ikke enkelte udskæringer, kun hele dyr. Køber du et helt lam, er det selvfølgelig parteret. Vi sælger kun fersk kød fra friskslagtede dyr, så alt salg af kød sker kun efter forudgående bestilling.