Brygkurser

Vil du lære at brygge dit eget øl? Så kan du bare kaste dig ud i det, købe udstyr for et par tusinde kr, gå i gang og se hvad der sker.

Du kan også deltage i et af Fårets brygkurser og lære det hele fra begyndelsen – og få alle de seje tricks som bryggeren benytter.

Vi garanterer, at hvis du bagefter derhjemme gør, som du har lært, kan du lave rigtig lækker “øl til husbehov”.

Vi har to kurser:

Lærling

Du får en indføring i brygningens historie, teknikken bag samt praktisk erfaring med hjemmebrygning.

Der benyttes maltekstrakt samt steeping.

Efter dette kursus kan du for en beskeden investering gå i gang hjemme i dit eget køkken.

Kurset består af to forløb:

  1. Teori, samt start af bryg (5 timer)
  2. Tapning og flaskning (1½ time, 14 dage efter forløb 1)

Du ender med en masse erfaring, tro på at du sagtens kan brygge samt 5-10 liter af din egen øl.

Der samles hold af 6 – 8 personer

Mester

Lær all grain brygning. Dette er i princippet samme metode som alle professionelle bryggerier benytter, blot i meget lille skala.

Kurset består af to forløb:

  1. Teori, samt start af bryg (6-7 timer)
  2. Tapning og flaskning (1½ time, 14 dage efter forløb 1)

Du har nu et grundlag for at kunne brygge “rigtigt”.

Forståelse af processerne, så du kan trimme dine bryg ind til den ønskede smag.

Og selvfølgelig får du også 5-10 liter af din egen øl.

Der samles hold af 4 – 6 personer