Gennem årene har vi samlet en masse opskrifter på velsmagende retter, man kan lave med de råvarer og andre produkter, vi fremstiller her i bryggeriet og på Tolykkegård. Nu deler vi dem med dig - måske du har brug for inspiration til nem og sund aftensmad, eller til hvad du kan gøre med en lammekølle eller en oksebov (eller eventuelle rester herfra).
Her kan du se de seneste opskrifter fra Tolykkegård
Hjemmebagt brød
Der er ca. lige så mange opskrifter på hjemmebagt brød, som der er entusiastiske hjemmebagere. Hvis du går hen og bliver bidt af en gal […]
Sådan laver du hjemmelavet fond
Her på Tolykkegård har vi i skrivende stund lige slagtet Hereford-høvederne Gert og Dj Muffin, og køkkenet bugner af krogmodnet oksekød og hakkekød. Derfor er […]
Indbagt mørbrad
Indbagt mørbrad kaldes også Beef Wellington og er en meget fancy ret, som internationale stjernekokke kappes om at udføre bedst. Hjemme i eget køkken kan […]
Cassoulet
Cassoulet smagte vi første gang tilbage i efteråret 1983 hos vores gode venner Henning og Lykke. Siden har retten været en klassiker og et sikkert […]
Mariannes opskrift på tærte
Man går aldrig galt i byen med en rigtig god tærte. Hverken en sød (f.eks. en citrontærte med marengslåg) eller en madtærte – som her. […]
Verdens Bedste Brunkager
En opskrift på brunkager er der mange, der har. Der er også mange, der påstår at have den bedste. Der er jo ikke andet for, […]
Æblemuffins med honning
Æblesæsonen er i fuld gang, og vi plukker Aroma, Arista, m.m. hver dag. Der går lidt sport i at finde på nye måder at bruge […]
Yoghurt med nødder og honning
Der er intet som nyslynget/nypresset honning. Det er flydende, velduftende og velsmagende. Det er fantastisk til morgenmad med blot hakkede nødder og yoghurt naturel. I […]
Citrontærte med marengslåg
Citrontærten med marengslåg er en sikker vinder! Den er smuk at se på, og så rammer den helt rigtigt med sin kombination af cremet syrlighed […]
Langtidsbagte tomater
August er højsæson for tomater i haven. Her bugner det med farverige cherrytomater i alle nuancer af gul, orange, grøn og rød. Tomaterne smager skønt […]