Lad FVM overtage SKAT

I disse år, hvor Skat håndterer vores penge mere skødesløst end teenagere håndterer det varme vand, er det rart at vide, at der stadig er institutioner derude, som føler et stort ansvar for at tingene fungerer korrekt, og at ingen får nogen penge, der ikke tilkommer dem.

Som vist nedenfor har jeg nu fået et brev om at returnere for meget udbetalt økologisk arealtilskud fra årene 2015/-16. I alt 27,40 kr.

Selvfølgelig kan pengene modregnes, hvis jeg modtager anden tilskud fra Landbrugsstyrelsen inden for 30 dage, men desværre oplyser de ikke om det vil ske, så jeg må jo hellere betale, inden der påløber renter. 182% i rente er jo ikke noget man spøger med.

For øvrigt så stammer de 100 kvadratmeter underanmeldelse fra vores fire! krydderurter, som ikke kan indtegnes på et areal mindre end 100 kvadratmeter.

Når en ansvarlig minister en gang (igenigen) skal til at ruske op i Skat, så kan han helt gratis få et godt råd herfra: Lad Fødevareministeriets tilskudsansvarlige overtage Skat. Så skal der nok blive passet lidt bedre på milliarderne fremover.

Tilsagnsændringsbrev - Økologisk Arealtilskud
Udgivet i Nyheder.