Gribskov spisekammer inviterer til dm i gløgg

Gribskov Spisekammer – DM i gløgg

Det Våde Får og Tolykkegård er medlemmer af den lokale forening Gribskov Spisekammer. Foreningens formål er at styrke udviklingen, produktionen og afsætningen af lokalt producerede fødevarer i Gribskov Kommune. Foreningens medlemmer er alle producenter, der, som os, går op i god smag, ekstraordinær kvalitet og bæredygtighed med sund fornuft. Spisekammeret vil derfor sætte fokus på, hvor mange nye og eksisterende opskrifter, der kan videreudvikles (og forbedres) med lokalt producerede fødevarer. Det kunne jo være gløgg.

Der er derfor netop blevet udskrevet en gløggkonkurrence. Det er jo snart jul!

Derfor skal du finde din kalender frem og sætte ring om lørdag d. 23. november i år, fordi der skal du præsentere din opskrift på den nye Gribskov-gløgg!
Konkurrencen foregår på Rabarbergaarden i Holløse, og der vil være professionelle dommere og flotte præmier.

Dommerne leder efter den ultimative gløgg baseret på ingredienser fra Gribskovs eget spisekammer. Du kan bruge ingredienser produceret af foreningens medlemmer, eller du kan bruge alt godt fra din egen have. Ja, eller begge dele! Det giver point, bare det er fra Gribskov Kommune.

Tilmelding foregår ved at sende en mail til Henrik fra Det Våde Får. Man er velkommen både som deltager og som tilskuer. Jo flere, jo bedre! Gå i gang allerede i dag med at udvikle din vinderbryg, du har lidt tid til at øve dig. Vores personlige anbefaling er selvfølgelig, at du brygger din gløgg med f.eks. æblemost, cider og honning fra Tolykkegård!

Del gerne budskabet om DM i Gløgg med dine venner, bekendte, kolleger, familie og andre, der kunne være interesserede. Alle er velkomne!

Link til info om konkurrencen på foreningens hjemmesidelink til en flot flyer for konkurrencenlink til den officielle invitation

Udgivet i Nyheder og tagget , , .